Gyöngyöshalászon történt az idény első edzőváltása

A 8. forduló hozta az első edzőváltást a megyei I. osztályú bajnokság 2022/23-as kiírásában. Gyöngyöshalászon Török János helyét Labancz Róbert vette át a kispadon, aki visszatérőnek számít a klubhoz.

– A vártnál gyengébb szereplés miatt szántuk el magunkat arra, hogy Török Jánosnak megköszönjük az eddigi munkáját és régi-új edzőként Labancz Róbert irányítsa a jövőben a csapatot. Kedden már ő tartotta az edzést a csapatnak. Török Jánosnak hálásak vagyunk az itt töltött időszakért, a vele kötött megállapodást közös megegyezéssel bontottuk fel – tájékoztatta a heol.hu-t a Gyöngyöshalász SE elnöke, Szabó Gyula.

A fentebb lépés érdekében idén nyáron hat játékos érkezett erősítés gyanánt az egylethez, miközben távozó labdarúgóból mindössze egy akadt.

Jelenleg a gárda nyolc mérkőzésen szerzett 13 ponttal az ötödik helyen áll a tabellán. Győzelemből négyet aratott a társaság, egyszer döntetlent játszott, míg vereségből három szerepel a neve mellett. Legutóbb a Marshall ASE csapata nyert 1–0-ra Gyöngyöshalászon, vélhetően ez a hazai kudarc nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a vezetők személycserére szánják el magukat. 

Labancz Róbert ismerősként tér vissza a gyöngyöshalászi együtteshez.

Vezetésével a 2010/2011-es küzdelemsorozatban megyei I. osztályú bajnoki címet nyert a gárda. A szakember legutóbb az Eger SE NB III-as csapatát vezényelte, ahol 2021 őszén tevékenykedett. Korábban a Gyöngyösi AK, a Heréd LC, a Detk SE és Felsőtárkány SC tartozott állomáshelyei közé.

(forrás: heol.hu 2022.10.19.)

 

Tags:,