Bélapátfalva SKE 1 2 Gyöngyöshalász SE
2014-05-03 - 17:00
Bélapátfalva

Video: Bélapátfalva – Gyöngyöshalász bajnoki labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Szigetvári Zsolt (Kocsis József, Szert Balázs)

Bélapátfalva: Járdán K., Bárdos D., Takács Á. (Cserős D.), Bajzát Zs., Veres G., Csákvári Á., Verebélyi N. (Czakó B.), Mező G., Malacsik K., Érsek M., Havelant D. (Farkas A.)

Gyöngyöshalász: Kovács T., Bella K., Nagy G., Barta R., Harmat B., Patkós M., Birkás B., Fülöp V. (Ruzsom G.), Sőregi Z., Czéh M., Didriksen A. (Soltész B.)

Gólszerző: Érsek M. (22′), illetve Sőregi Z. (39′), Czéh M. (51′)

Sárga lap: Takács Á., Veres G., Mező G., Czakó B., illetve Ruzsom G.

Kiállítva: Bárdos D. (74′), illetve –

“Ismét eltelt egy forduló és megint nem sikerült begyűjtenünk egyetlen pontot sem! Sokadik mérkőzés telik el úgy, hogy mi szerezzük az első gólt később viszont fölénk kerekedik az ellenfél! Most is ez történt a Halász ellen! Véleményem szerint sikerült megnehezítenünk a dolgukat és az utolsó 20 percben 10 emberrel is kapujukhoz szorítottuk őket! Sajnos ez már nem volt elég ahhoz, hogy gólt szerezzünk! Kicsivel több szerencsével pontot szerezhettünk volna!”
Érsek Martin (a Bélapátfalva gólszerzője) értékelése

“Küzdelmes mérkőzésen, kevés hibával játszottunk! Sajnos azt a Halász ki tudta használni! Voltak szép megoldások, szép támadások! Majdnem sikerült a pont-pontok otthon tartása! Ez már történelem, az előttünk álló 5 mérkőzésre kell koncentrálni és ugyanilyen elánnal készülni és koncentrálni!!! Hajrá BSKE!!!”
Járdán Krisztián (a Bélapátfalva csapatának kapusa) értékelése

“Először is kiemelném a szurkolóinkat, hiszen nagyban hozzájárultak a győzelemhez, amit egy nagyon keményen játszó csapat ellen sikerült megszerezni. Nagyon értékes három pont ez.”
Szabó Gyula (a halászi csapat edzője) értékelése