Verpelét SE 1 1 Gyöngyöshalász SE
2014-04-26 - 17:00
Verpelét

Video: Verpelét – Gyöngyöshalász bajnoki labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Varga László (Tóthpál Krisztián, Kovács Barnabás)

Verpelét: Tiszolczki L., Török P., Puskás G., Hajdu Zs., Nagy G. S. (Szamosi G.), Lezsák R. (Kovács B.), Homphot B., Szamosi Sz. (Felföldi M.), Kovács Cs., Kiszely B., Szabó D. (Szepesi B.)

Gyöngyöshalász: Kovács T., Bella K., Nagy G., Barta R., Harmat B., Birkás B., Fülöp V., Sőregi Z., Didriksen A., Czéh M. (Patkós M.), Soltész B. (Ruzsom G.)

Gólszerző: Kovács B. (70′), illetve Czéh M. (85′)

Sárga lap: Hajdu Zs. (92′), Nagy G. S. (33′), Kiszely B. (43′), Szabó D. (75′), illetve –

Kiállítva: – illetve Didriksen A. (60′), Molnár A. (második sárga lap után 93′)

“Idén már a harmadik meccsünkön veszítünk fontos pontokat a hajrában, ezek a pontok az év végi elszámolásnál nagyon fognak hiányozni. Úgy érzem a mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült a pályán, 1:0-ás vezetésünknél el is dönthettük volna a találkozót, még emberelőnybe is kerültünk, ami furcsa mód minket zavart össze. Lényegében ez is egy vereséggel felérő döntetlen volt, győztes meccset engedtünk ki a kezünkből.”
Tiszolczki László (a verpeléti csapat kapusa) értékelése

“A szombati játéknapon Verpelétre utaztunk, hogy megőrizzük tavaszi veretlenségünket. Készültünk arra, hogy nem lesz egyszerű, hisz jó formában lévő csapattal kellett játszanunk, akik ezt igazolták is. Kissé átforgatott csapatunk ellen igyekeztek fegyelmezetten, saját térfelükre visszaállva védekezni, de rést találva ezen több helyzetet is kialakítottunk és a távoli lövéseink is veszélyesek voltak. Meg kell említeni, hogy egy alkalommal ellenfelünk is teljes ziccerbe került, de félidőre maradt a 0-0. A 2. félidőben egy szerintem jogtalan 2. sárga lap után előbb ember-, majd később gólhátrányba is kerültünk. Ám a csapat ereje ismét megmutatkozott: a maradék 15-20 percen át uraltuk a játékot. Közben persze Hajdu Zsolt meg-megvillant, egyszer egy szép lövése kapufát talált 1-0-nál. A slussz poén mégis Czéh Marci nevéhez fűződik, aki nagyszerű gólt lőtt nem sokkal a lefújás előtt. Szerintem rászolgált ő és a csapat egyaránt. Továbbá köszönjük, hogy szurkolóink időt és benzinköltséget ránk áldozva ismét nagy létszámban elkísértek minket! Hajrá Halász!”
Harmat Bence (a halászi csapat védőjátékosa) értékelése