Gyöngyöshalász SE 2 1 Borsodnádasdi LASE
2014-04-20 - 17:00
Gyöngyöshalász

Video: Gyöngyöshalász – Borsodnádasd bajnoki labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Berényi Ákos (Szigetvári Zsolt, Szert Balázs)

Gyöngyöshalász: Kovács T., Bella K., Nagy G., Barta R., Harmat B., Birkás B., Fülöp V. (ifj. Szabó Gy.), Sőregi Z., Didriksen A., Czéh M. (Ruzsom G.), Soltész B. (Dohányos R.)

Borsodnádasd: Csák L., Tankó D., Ambrus B., Juhász Cs., Horváth F. (Váradi R.), Mészáros K. (Gyárfás G.), Sóskúti B., Váradi I., Kertész B., Bozsvai P. (Telegdi V.), Al-Mohamed Á.

Gólszerző: Czéh M. (5′, 54′), illetve Al-Mohamed Á.

Sárga lap: Bella K., Nagy G., Czéh M., illetve Juhász Cs., Mészáros K., Gyárfás G.

Kiállítva: –

“A hétvégén a Borsodnádasd csapatát látjuk vendégül. Mindenképpen a három pont megszerzése a cél. Nem lesz egyszerű dolgunk hiszen a Borsodnádasd nem mondható rossz csapatnak, nagyon egységes csapatról van szó. Szeretnénk a dobogón maradni. Ha mindenki koncentrál és odateszi magát, akkor nem lehet gond. Persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy otthon játszunk a nagyszerű közönségünk előtt, ami nekünk a 12. Játékos. Hajrá Halász.”
Sőregi Zoltán (a halászi csapat játékosa) előzetes mérlegelése

“Nem egyszerű a hétvégi ütközetről indulatok nélkül beszélni. Az elmúlt két Nádasdi mérkőzés után, mikor a Halászt fogadtuk, mindkétszer sima hazai győzelem született. Ezt nem viselte el sportszerűen az akkori vendégcsapat. Különböző fórumokon támadtak minket. Kíváncsian várom, milyen jelzőket kapunk vasárnap. Egyébként két teljesen más felfogásban játszó csapat találkozójáról van szó. Éppen ezért nagyon érdekes mérkőzésre van kilátás. A csapatról annyit, hogy már két mérkőzés óta rezdületlen Csák Laci mögött a háló. Valamint elöl szinte minden igazán nagy lehetőséget is gólra váltunk. Ha ez így folytatódik, illetve hozzuk a tőlünk elvárható harcos játékot, akkor pontosan távozhatunk Gyöngyöshalászról.”
Juhász Csaba (a borsodnádasdi csapat játékosa) előzetes mérlegelése