Pétervására SE 1 3 Gyöngyöshalász SE
2014-04-12 - 16:30
Pétervására

Video: Pétervására SE – Gyöngyöshalász SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Kónya István (Györki Bence József, Osváth Endre Attila)

Pétervására: Kuris A., Molnár Gy. (Keszte M.), Gulyka Zs., Földi P., Berki Á., Kovács Z., Tóth M., Csóka R., Nagy Á., Nagy M. (Bojtos Á.), Hegedűs R.

Gyöngyöshalász: Kovács T., Szabó Gy., Nagy G., Barta R., Harmat B., Birkás B., Fülöp V., Sőregi Z., Didriksen A., Dohányos R. (Soltész B.), Czéh M. (Patkós M.)

Gólszerző: Hegedűs R. (16′), illetve Fülöp V. (11′), Sőregi Z. (43′, 57′)

Sárga lap: Kovács Z., Tóth M., Hegedűs R., illetve Soltész B.

Kiállítva:

“A múltheti kudarc után nem lehet másra gondolnunk,csakis a győzelemre! Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, de ennek tudatában készültünk egész héten. Tudjuk, hogy mire kell odafigyelnünk és mindent megteszünk azért, hogy otthon tartsuk a 3 pontot!”
Hegedűs Richárd (a pétervására csapatának támadója) előzetes mérlegelése

“A hétvégi mérkőzésünkön teljesen mindegy, hogy mi módon, de győztesen kell elhagynunk a pályát…”
Gulyka Zsolt (a pétervására csapatának játékosa) előzetes mérlegelése

“Hétvégén csapatunk Pétervásárára utazik. Egy nehéz, ámde sikeres mérkőzéssorozatunkra tehetnénk fel a pontot, ha a tavasszal otthon eddig 2 komoly skalpot begyűjtő ellenfelünket le tudnánk gyűrni. Biztosan ők is kizárólag a 3 pont megszerzését tartják elfogadhatónak, ezért arra számítok, hogy a mérkőzés elejétől kezdve nyomást akarnak majd ránk gyakorolni. Azt tudjuk, hogy támadójátékuk kreativitást rejt magában, ezért elsősorban a hetek óta remek formát mutató Csóka Robi helyzetbe kerülését kell megakadályoznunk. Másfelől viszont, ha letámadással próbálkoznak, akkor védelmük meglazulhat és néhány pontos passzal már kapu elé kerülhetünk. Nyugodtan mondhatom, hogy kontráinkból rendszerint veszélyesek vagyunk, a megszerzett labdákból történő gyors támadásépítés mindenképp ezen a meccsen is eredményességre vezethet majd. A múlt heti bravúros győzelmünkkel megmutattuk, hogy képesek vagyunk a padlóról is felállva egymásért küzdeni, győzelembe hajszolva a csapatot. Remélem, hogy ezen a kiélezett meccsen is ezt az arcunkat mutatjuk és behúzzuk a 3 pontot. Hajrá Halász!”
Harmat Bence (a halászi csapat védőjátékosa) előzetes mérlegelése

“A múlt heti Heréd elleni meccsen a csapat megmutatta, hogy soha nem adjuk fel, gól- és emberhátrányból is képesek vagyunk felállni. Nagy siker volt, ami önbizalmat adott a csapatnak, de szombaton ismét nehéz dolgunk lesz idegenben Pétervásárán. A két csapatot csak két pont választja el a tabellán, mindenképpen szoros mérkőzésre számítok. Amennyiben higgadtak tudunk maradni és folytatjuk 3 meccs óta tartó győzelmi sorozatunkat, úgy akár a második helyre is felléphetünk a 3 pont megszerzésével, ez plusz motivációt adhat mindenkinek. Remélem, hogy én is hamarosan felépülök a sérülésemből, és még a tavasszal visszatérhetek a pályára a halászi sikerek érdekében. Addig is Hajrá Halász!”
Fodor Péter (a halászi csapat jelenleg sérült védője) előzetes mérlegelése

“A viszonylag korai, szemfüles Fülöp-góllal a halászi csapat időben jelezte, 3 pontért érkeztek Péterkére, azonban a vitatható szabálytalanságból (néhány méterről erőből rárúgott labda a védő kezére???) megítélt büntetővel néhány percen belül sikerült a hazaiaknak az egyenlítés. Szerencsére még a szünet előtt újra vezetést szerzett a halászi csapat. A 3 pont sorsát a harmadik halászi gól pecsételte meg, illetve az, hogy ekkorra a vendég csapat játékosai sokkal felszabadultabban, könnyedebben játszottak. Összességében a halászi győzelem teljesen megérdemelt, a vendég csapat védelme is tökéletesen működött ma, így a hazaiaknak tulajdonképpen igazi gólszerzési esélye nem volt. Végre úgy érezhettük, hogy a csapat egységes, a tetszetős játékot és az elért eredményt pedig a szurkolók is értékelik. Ezzel a győzelemmel felkapaszkodtunk a tabella 3. pozíciójába, remélhetőleg a jó formát a csapat továbbra is biztosítani tudja. Hajrá Halász”
Halászi szurkolói vélemény a mérkőzés után

“Hétvégén Pétervásárán léptünk pályára. Nem titkoltan a 3 pont megszerzése volt a cél. A mérkőzésen mi szereztünk vezetést Fülöp Viktor jóvoltából, majd az ellenfelünk 11-esből egyenlített, igaz ez után sem estünk össze, hanem Fülöp Viktorral szemben elkövetett szabálytalanságot követően mi rúghattunk büntetőt, amit értékesítettünk is. A második félidőben egy beadást követően egy kipattanó labdát sikerült a hálóba juttatni. Ezzel már 3:1-re vezettünk. A mérkőzés vége is ez maradt. Úgy gondolom, hogy megérdemelten győztünk. Több helyzetet dolgoztunk ki. Ezeket sajnos nem sikerült gólra váltani. Ezzel a győzelemmel kíván a csapat Boldog Névnapot a Gyuláknak. Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek minket. További sok sikert kívánok a Pétervására csapatának. Hajrá Halász! ”
Sőregi Zoltán (két halászi gól szerzője) a mérkőzés után