Gyöngyöshalász SE 3 2 Heréd LC
2014-04-06 - 16:30
Gyöngyöshalász

Video: Gyöngyöshalász – Heréd bajnoki labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Varga László (Lendvai Gábor dr., Orovecz Tamás Péter)

Gyöngyöshalász: Kovács T., Bella K., Molnár A. (Barta R.), Nagy G., Harmat B., Birkás B., Fülöp V., Sőregi Z. (Szabó Gy.), Didriksen A., Dohányos R. (Ruzsom G.), Czéh M. (Soltész B.)

Heréd: Őri D., Pásztor Zs. (Gulyás O.), Kaszás A., Makszi M., Balog B. (Benke B.), Besszer M., Tari Sz., Kollár P., Berki T. (Nikl G.), Balogh D. (Molnár M.), Baranyi R.

Góllövő: Fülöp V. (43′, 86′, 88′) és Tari Sz. (60′), Nikl G. (82′)

Sárga lap: Harmat B., Birkás B., Ruzsom G., Soltész B., illetve Őri D., Kaszás A., Makszi M., Kollár P., Balogh D., Gulyás O.

Kiállítva: Bella K. (59′ – második sárga lap miatt), illetve –

“Igazi futballcsemege lehet a szurkolóknak a hétvégi Halász – Heréd mérkőzés, hisz egyik csapat sem arról híres, hogy beáll védekezni a saját tizenhatosa elé és kivárásra játszik. Egy lüktető, tüzes meccsre számítok helyzetekkel mindkét oldalon, vagyis a helyzetkihasználás döntő lesz – ahogy általában. Ősszel idegenben elkövettük azt a hibát, hogy egy bravúros első félidő után (0-2) kiengedtünk, hagytuk őket kibontakozni. Előfordult már máskor is (pl. a Gyöngyöstarján elleni felkészülési mérkőzésen), ezt a hibát most mindenképp el kell majd kerülnünk. Továbbá kulcsfontosságúnak tartom az ellenfél gólfelelőseinek kikapcsolását, ehhez zárt, és jóval koncentráltabb védőmunkára lesz szükség, mint Andornaktályán. Igazi 6 pontos meccs. Minden focista vágya, hogy ilyen találkozókon játszhasson. Győzzön a jobbik!”
Harmat Bence (a halászi csapat védője)előzetes mérlegelése

“A hétvégi könnyűnek hitt, de a végén annál nehezebben megszerzett győzelmünk után egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. A Heréd csapata ellen tavaly egy nagyon jó mérkőzésen döntetlent értünk el idegenben, most a győzelem lesz a célunk. Jó formában vagyunk, nincs sérültünk és eltiltottunk így remélhetőleg teljes kerettel tudunk kiállni a hétvégén. A győzelem egyik kulcsa a herédi támadások megszűrése, hiszen ez az egység az egyik legjobb a bajnokságban Tari Szabolcs vezérletével. A markazi meccshez képest jobban kell kihasználni a helyzeteinket és akkor nem lesz gond. A sűrű mezőny miatt létfontosságú egy győzelem, hogy ne kerüljünk hátrányba, de akár a dobogóra is felléphetünk. Színvonalas, jó iramú meccsre számítok Halászi győzelemmel a végén!”
Fülöp Viktor (a halászi csapat csatára)előzetes mérlegelése

“Kétszer szenvedtünk vereséget egymás után. Ebben a szoros bajnokságban ez nagyon nem fér bele, csak a győzelem lesz elfogadható eredmény számunkra. Nem lesz egyszerű dolgunk, nehéz meccsre számítunk. A héten a megszokottnál több, és intenzívebb edzéssel készültünk, remélhetőleg meg lesz az eredménye, hatékonyabbak leszünk a kapu előtt, és elhozzuk a három pontot halászról.”
Őri Dávid (a herédi csapat kapusa)előzetes mérlegelése