Gyöngyöshalász SE 11 0 Andornaktálya SE
2013-09-08 - 16:30
Gyöngyöshalász

Video: Gyöngyöshalász – Andornaktálya bajnoki labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Szigetvári Zsolt (Lendvai Gábor dr., Osváth Endre)

Gyöngyöshalász: Kovács T., Bella K. (Kajos T.), Ruzsom G. (Molnár A.), Csirmaz Sz., Harmat B., Nagy G., Fülöp V. (Szabó Gy.), Dohányos R. (Fodor P.), Nagy L., Soltész B., Birkás B.

Andornaktálya: Jenei D. A. (Szűcs L.), Nagy J., Bajzát L., Fükő T., Nagy R., Seres Gy. (Hamza G), Kollár T. (Kardos R.), Sasvári D., Bak K., Balogh P., Ferencz R.

Gólszerzők: Birkás B. (6′, 14′, 39′, 49′, 68′), Fülöp V. (32′, 34′), Soltész B. (51′, 68′), Dohányos R. (47′), Nagy L. (28′)

Sárga lap: senki, ill. Sasvári D. (58′), Hamza G. (53′)

Kiállítva:

Szabó Gyula, a halászi csapat edzője a mérkőzés előtt: “Minden hazai játékos teljes értékű, így remélem, hogy ezt a mérkőzést biztos játékkal győzelemmel zárjuk. Számunkra az ellenfél ismeretlen, így külön nem készültünk egy vendég játékosra sem, az eddigi fordulók eredményei arra utalnak, hogy az Andornaktálya SE csapata jelentősen meggyengült, amit igyekszünk majd kihasználni.”

Szabó Gyula a mérkőzés után: “Ahogyan azt gondoltuk a meccs előtt, egy szerényebb képességű csapat ellen nagyarányú gólkülönbséggel arattunk győzelmet. Ilyen meccsek ritkán vannak, de nem is lehet messzemenő következtetést levonni, hiszen igazán nem tudtuk lemérni a saját erőnket, képességünket.”

A vendég csapat edzője a mérkőzés előtt: “Sajnos úgy kezdtük ezt az idényt, hogy a szponzorunk bejelentette, nincs pénz a támogatásunkra, így több játékos is elhagyta a csapatot. Jelenleg csatárra, vagy csatárokra lenne szükségünk. Ezekből a játékosokból tavaszra lesz majd csapat. 17 játékos áll rendelkezésre, eltiltott, vagy sérül játékosunk nincs. Nem változtattam a csapat szerkezetén, ugyanúgy állunk majd fel, mint a legutóbbi mérkőzésen. Az eddigi 3 fordulóban csak hazai meccseink voltak, de Gyöngyöshalászon is a tisztes helytállás a célunk.”
A vendég csapat edzője a mérkőzés után: “Nagyon jó ellenfél ellen játszottunk, a hazai játékosok erővel is jól bírták az egész meccset. A saját csapatomból mindenkitől egy kicsit többet várok, szívvel-lélekkel kellene játszani.”