Gyöngyöshalász SE 1 1 Maklár SE
2013-09-01 - 17:00
Gyöngyöshalász

Video: Gyöngyöshalász – Maklár bajnoki labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Varga László (Szarvas László, Pásztory Krisztián)

Gyöngyöshalász: Kovács T., Bella K., Molnár A., Ruzsom G., Birkás B., Harmat B., Csirmaz Sz., Nagy G., Patkós M. (Soltész B.), Fülöp V., Dohányos R. (Nagy L.)

Maklár: Halmai F., Csepcsányi G., Bánka B., Bögös Gy., Várkonyi P., Vízkeleti M., Kiskartali M., Dobák A., Szabó R. (Vincze R.), Szajkó R. (Mirkóczky L.), Balogh G. (Lázár B.)

Gólszerzők: Nagy G. (14′), illetve Szabó R. (69′)

Sárga lap: -, illetve Bánka B., Szabó R.

Kiállítva:

Szabó Gyula, a halászi csapat edzője a mérkőzés előtt:

“Reméljük, hogy hazai pályán győzelmet fogunk elérni. Nincs sérült, teljesen egészséges mindenki. Nagyon fontos, hogy idegenben szereztünk egy fontos pontot a volt bajnok ellen, és itthon meg kell szerezni a 3 pontot. Remélem a meccsen is minden rendben lesz.”

Szabó Gyula a mérkőzés után:

”Küzdelmes mérkőzés volt. Az első félidőben mi játszottunk jobban, a második félidőben 15-20 percnyi időszakra feljött az ellenfél, kiegyenlített és a végén már szaladtunk az eredmény után. Igazságos döntetlennek lehet mondani. Meccs legjobbját most nem igazán tudnék mondani. Sok olyan játékos volt, aki teljesíthetett volna jobban is, de ezeket nem szeretném megnevezni. Az ellenfél jól játszott, a második félidőben meglepett minket, hogy egy jó darabig uralták a játékot.”

Nagy Endre, a vendég csapat edzője a mérkőzés előtt:

“Szaszkó Máté és Kaknics László sérült, rájuk nem számíthatok. Természetesen nagyon nehéz mérkőzés lesz. Megnéztem a múlt heti Markaz-Gyöngyöshalász meccset és nagyon jó benyomásaim vannak a halászi csapatról, de ismerem is őket. Egy nagyon kemény meccsre számítok lesz. Van egy eltiltott játékosunk is, az elmúlt fordulóban Andornaktályán Dávid Viktort állították ki. Ugyanaz lesz a csapat felállása, hiszen tudjuk Dávidot pótolni, 3 belső védőnk van, tehát semmi szerkezeti probléma nem adódott belőle.”

Nagy Endre a mérkőzés után:

“Úgy gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól játszott a Gyöngyöshalász, ott eldönthette volna a mérkőzést, de szerencsére nem így történt. Mi nem találtuk a ritmust, de a 2. félidő alapján, ahogy a kolléga is mondta, megérdemeltük az 1 pontot. Az tény, hogy nagyon nehéz itt minden csapatnak Halászon. Jó kis csapat, futós csapat, minden rendben van velük. Tehát én sikernek könyvelem el ezt az 1 pontot. A 2. félidőben 4-5 ember már jobban odatette magát: Dobák András, Szabó Richárd, Balogh Gábor, ők nagyon jól játszottak, húzták a többieket, rajtuk kívül Várkonyi Pétert és Kiskartali Martint emelném ki. Volt bőven olyan, aki lehetett volna jobb is, a két belső védőnk jobb napot is kifoghatott volna, ugyanis az első gólt amatőr módon beemelték, de minden gól hibából van. Egyébként nagyon nehéz a bajnokság, nagyon sok jó csapat van, köztük a halászi is, bárki bárkit megverhet. Sok sikert a halásziaknak.”