2020-as Imola-Hírlap-Téli-kupa

Az MLSZ Heves megyei Igazgatósága négy helyszínen 32 csapattal rendezi meg a 2020-as Imola-Hírlap-Téli-kupa nagypályás, műfüves tornát. A versenybizottság elkészítette a csoportbeosztást, a sorsolásra 2020. január 7-én kerül sor.

A rendezvényre nevezett 32 csapat között megtalálható mindhárom NB III-as heves megyei csapat, melyek közül az FC Hatvan címvédőként vesz részt. A megyei I. osztályban érdekelt csapatok közül csak a Besenyőtelek-Erőss út nem vesz részt a küzdelmekben. További szereplőként több megyei II. és megyei III. osztályú csapat is nevezett.

A torna népszerűségét jelzi, hogy más megyéből is van induló, a visszatérő résztvevő jászárokszállási JVSE-Rosenberger és a nógrádi Héhalom SE mellett Nógrád megyéből a Mátraterenye SE 97′ és a Palotási SE, Pest megyéből a Zebegény Garvittax, Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből pedig a Borsodnádasdi LASE alakulata érkezik.

A Gyöngyöshalász SE számára a csoportmérkőzésekre Gyöngyösön kerül sor, a D csoportban az Energia SC Gyöngyös, a Markaz FC és a Kömlő SC ellen kell kivívnia a továbbjutást érő első 2 hely valamelyikét. A csoportmérkőzések 1. fordulója 2020. január 25-26., a 2. fordulója 2020. február 01-02., míg a 3. forduló 2020. február 08-09. napokon kerülnek lejátszásra.

(forrás: heol.hu)

 

Tags:,